De adem - bron van ontspanning en vitaliteit

Handleiding om je energie in balans te brengen


(Klik op het plaatje voor de grote versie)

Adem is de essentie van ons bestaan. Als we gespannen en gehaast bezig zijn, helpt het bevrijden van de adem de kwaliteit van ons leven te verhogen. De adem is de basis voor de ontplooiing van de levenskracht op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Hij is een bron van ontspanning, vitaliteit en zelfkennis.
Dit boek neemt je mee op een reis door het lichaam. Het bevat ruim 150 oefeningen, veelal met illustraties, en geeft inzicht in lichamelijke en adempsychologische achtergronden. De oefeningen worden liggend, zittend, staand en gaand gedaan. Ze variëren tussen langzame en dynamische bewegingen, aandachtsoefeningen en visualisaties. Ook worden manieren aangereikt om in het dagelijks leven op ontspannen wijze hiermee bezig te zijn en bij jezelf te blijven. Er wordt op de volgende themaâ??s ingegaan: adem en loslaten, opladen met energie, adempauzes, ademkracht, adem en houding, adem en klank. Mensen met stress- en spanningsklachten zullen veel baat hebben bij dit boek. Maar ook voor ieder ander die wil werken aan zijn gezondheid, welzijn en innerlijke groei, vormt het oefenen met de adem een waardevolle ervaring.

Regine Herbig is zowel adem- als bewegings­therapeute en heeft een eigen werkwijze ontwikkeld die adem en beweging met elkaar verbindt. Zij heeft 20 jaar een praktijk in München gehad, heeft daarna 10 jaar in Nederland gewerkt en is nu weer actief in München.

OOK VERKRIJGBAAR:

De cd: "Gun jezelf een adempauze" die bij dit boek behoort (uitsluitend los verkrijgbaar).
Deze cd is overigens zonder boek ook goed bruikbaar.
Een opblaasbare oefenbal maakt deel uit van dit pakket.
U kunt cd = bal bestellen via Winkelwagen op deze site: ISBN 978 90 6020 814 4.
Dit pakket zal niet door boekhandels in voorraad worden genomen, maar uitsluitend op bestelling leverbaar zijn.

Auteur(s) Regine Herbig
Weblink http://www.ademtherapie.info
ISBN 978 90 6020 808 3
Prijs in Euro's 26,70 (incl. B.T.W.)
Categorieën Gezondheid
Aantal pagina's 160
Jaar van verschijnen 2003
Druk 5e druk 2018
Bindwijze Paperback
Formaat 24 x 20 cm
Gewicht in gram 370
Illustraties Tekeningen Agaat Kappelle; foto's
Leverbaar Ja

Terug