Alle dochters!

Drie generaties vrouwen en hun familiekwesties


(Klik op het plaatje voor de grote versie)

Familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt is docent gezinsbehandeling aan de Hogeschool van Amsterdam en lid van het adviescollege van de NGR (Raad voor gezinnen en andere leefvormen). Velen kennen haar door interviews in onder meer Libelle, De Humanist, Opzij en Vrij Nederland, of door haar medewerking aan diverse televisieprogrammaâ??s, onder andere over incest en familierelaties, van RTL-4, de IKON en de NCRV. Professionele hulpverleners kennen haar door de publicaties waaraan zij medewerking heeft verleend, in enkele gevallen samen met Ivan Boszormenyi-Nagy.
Bij de vele workshops en lezingen die Else-Marie van den Eerenbeemt geeft, blijkt steeds weer dat met name niet-professionele geïnteresseerden vragen of er ook â??een makkelijk leesbaar boek over familierelaties en familiekwestiesâ?? bestaat. Alle dochters! is zoâ??n boek. De hoofdstukken zijn grotendeels als artikelen in bovengenoemde tijdschriften verschenen. Onderwerpen zijn onder meer: de bevalling, de schoonfamilie, ouders en kinderen, broer en zus, moeder en dochter, volwassen kinderen en hun (oudere) ouders, de relatie vader-dochter, adoptie en familiefaalangst.
De titel Alle dochters! geeft aan dat dit boek voor iedereen die dochter is â?? en dat zijn alle vrouwen â?? is bestemd.

Auteur(s) Else-Marie van den Eerenbeemt
ISBN 978 90 6020 747 5
Prijs in Euro's 15,40 (incl. B.T.W.)
Categorieën Gezin en opvoeding | Psychologie: contextuele therapie
Aantal pagina's 240
Jaar van verschijnen 1995
Druk 6e druk 2019
Bindwijze Paperback
Formaat 20,2 x 14,1 cm
Gewicht in gram 330
Leverbaar Ja

Terug