Zorg je alleen voor anderen of ook voor jezelf?

Je eigen behoeften voelen en vervullen


(Klik op het plaatje voor de grote versie)

De belangrijkste relatie in ons leven is die met onszelf. En toch gaan wij vaak minder liefdevol met onszelf om dan met anderen. Dit boek nodigt de lezer uit zich bewust te worden van zijn gevoelens en behoeften en goed voor zichzelf te zorgen.
Met voorbeelden en een twintigtal uitvoerig beschreven oefeningen laat Regine Herbig zien hoe wij onszelf op invoelende wijze kunnen benaderen en op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak kunnen ondersteunen. Vooral mensen die primair gehoor geven aan de vragen van de buitenwereld en moeite hebben bij zichzelf te blijven, zullen baat hebben bij dit boek. Zij zullen inspiratie opdoen hoe zij beter uit hun eigen kracht kunnen putten, en authentiek in het leven kunnen staan.

Regine Herbig is zowel adem- als bewegings­therapeute en heeft een eigen werkwijze ontwikkeld die adem en beweging met elkaar verbindt. Zij heeft 20 jaar een praktijk in München gehad, heeft daarna 10 jaar in Nederland gewerkt en is nu weer actief in München.
In haar benadering verbindt zij lichaamswerk, psychologie en spiritualiteit met elkaar. Eerder verschenen van haar bij De Toorts De adem â?? bron van ontspanning en vitaliteit en de cd Gun jezelf een adempauze.

Auteur(s) Regine Herbig
ISBN 978 90 6020 823 6
Prijs in Euro's 10,30 (incl. B.T.W.)
Categorieën Cadeauboekje | Psychologie | Psychologie: spiritualiteit
Aantal pagina's 96
Jaar van verschijnen 2007
Druk 3e druk, 2017
Bindwijze Paperback
Formaat 14 x 21 cm
Gewicht in gram 140
Illustraties Agaath Kapelle
Leverbaar Ja

Terug