Ruzie


(Klik op het plaatje voor de grote versie)

N.B. Vanaf de 6e druk is de tekst aanzienlijk aangepast.
Wat gebeurt er als je ruzie hebt? Hoe komt het dat je je soms zo machteloos kunt voelen? Wat is pijn eigenlijk? Hoe moet je met je verdriet en je woede omgaan? Hoe ga je om met autoriteit? Wat is â??dichtklappenâ??? Wat is â??zieligheidâ??? Hoe komt het dat ruzies vaak zo lang duren? En helemaal niets opleveren? Deze en nog talloze andere vragen komen in dit boek aan de orde. Op systematische en bijna â??simpeleâ?? wijze legt Riekje Boswijk uit wat er met je energie gebeurt tijdens ruzies, hoe een machtsstrijd ontstaat en verloopt én wat je kunt doen om ruzies uit de knoop te halen en eventueel te voorkomen.
Aanbevolen en praktisch bruikbaar voor ieder die wel eens ruzie heeft (en wie heeft dat niet?). Ook voor al diegenen die beroepshalve met mensen werken, omdat de originaliteit van de visie een volstrekt nieuw licht werpt op de oorspronkelijke heelheid van mensen en helder uitlegt hoe die heelheid onder invloed van pijn uiteenvalt in verdeeldheid.

Riekje Boswijk-Hummel richtte samen met Jan Boswijk Centrum Boswijk op, waar zij meer dan dertig jaar werkte als therapeute en opleider aan de Opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie. De inzichten en ervaringen die zij gedurende die jaren opdeed, legde zij vast in haar boeken.
De laatste jaren geeft ze nascholing aan therapeuten en andere hulpverleners, en lezingen aan geïnteresseerden.
Voor uitgebreidere informatie over Riekje Boswijk en de activiteiten in het centrum, zie: www.centrumboswijk.nl

Auteur(s) Riekje Boswijk-Hummel
Weblink http://www.centrumboswijk.nl
ISBN 978 90 6020 522 8
Prijs in Euro's 22,60 (incl. B.T.W.)
Categorieën Psychologie: communicatie
Aantal pagina's 240
Jaar van verschijnen 1987
Druk 10e druk 2018
Bindwijze Paperback
Formaat 21 x 14 cm
Gewicht in gram 334
Leverbaar Ja

Terug